Ліквідатори 4 банків відкрили накопичувальні рахунки в НБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ліквідатори 4 банків відкрили накопичувальні рахунки в НБУ

Кредит&Депозит
979
Ліквідатори Укркомунбанку, Східно-промислового банку, банку “Морський” і Чорноморського банку розвитку та реконструкції відкрили накопичувальні рахунки в національній та іноземній валютах в територіальному управлінні Національного банку і в Операційному департаменті НБУ.
Про це йдеться в повідомленні Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
На вищевказані рахунки будуть зараховуватися кошти відповідно ліквідованого банку і надходження на його користь.
З рахунків будуть проводитися розрахунки з кредиторами, а також оплата витрат, пов’язаних з процедурою ліквідації.
Призначення платежу має вказуватися згідно з умовами відповідного договору з банком, у тому числі повинні бути вказані реквізити договору з банком (назва, дата і номер).
Для погашення заборгованості за кредитами в призначенні платежу необхідно вказувати номер рахунку, на який здійснюється погашення заборгованості (2909), а також деталізація призначення платежу в частині виду заборгованості (основна сума боргу, відсотки, комісії тощо).
Як повідомляло агентство, 9 і 14 вересня поточного року НБУ прийняв рішення про відкликання банківських ліцензій та ліквідації Східно-промислового комерційного банку та Українського комунального банку відповідно.
2 вересня регулятором було прийнято рішення про ліквідацію банку “Морський” (Севастополь) і Чорноморського банку розвитку та реконструкції (Сімферополь).
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас