Курс долара до євро стабільний у середу на тлі різкого зниження волатильності торгів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Курс долара до євро стабільний у середу на тлі різкого зниження волатильності торгів

Валюта
381
Долар США стабільний у середу відносно євро на тлі істотного зниження волатильності торгів на валютному ринку.
Курс європейської валюти склав $ 1,1351 порівняно з $ 1,1346 на закриття попередньої сесії.
Індикатор волатильності валютного ринку JPMorgan Global FX Volatility в середу становить 9,6%, наближаючись до мінімального рівня за два місяці (9,55%), відзначеному 12 жовтня. З початку цього місяця індикатор опустився більш ніж на 1 процентний пункт – це найістотніше зниження за місяць з лютого.
Зниження волатильності валютного ринку експерти пояснюють ослабленням очікувань підйому базової процентної ставки Федеральною резервною системою (ФРС) в 2015 році.
“Основним чинником ослаблення волатильності є зниження побоювань посилення політики Федрезервом в цьому році, – відзначає аналітик по валютному ринку Weatpac Banking Corp. в Сіднеї Шон Келлоу. – Це призвело до скорочення “довгих” позицій по долару”.
Ієна дешевшає в середу щодо долара і євро на тлі слабких статданих з економіки країни. Японія скоротила імпорт у вересні на 11,1% щодо того ж місяця минулого року, в той час як експорт зріс на 0,6%. При цьому за підсумками шостого місяця поспіль країна зафіксувала дефіцит зовнішньоторговельного балансу. У вересні він склав 114, 5 млрд ієн, хоча аналітики очікували профіциту в розмірі 87 млрд ієн.
Курс долара США до ієни опустився в ході торгів до $ 120,05 ієни проти $ 119,84 ієни напередодні. Пара євро / ієна подорожчала до 136,27 ієни в порівнянні з 135,97 ієни за підсумками попередньої сесії.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас