Мережу магазинів «Буква» звинуватили в несплаті 3 млн гривень податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мережу магазинів «Буква» звинуватили в несплаті 3 млн гривень податків

Казна та Політика
453
У Державній фіскальній службі звинувачують мережу книжкових магазинів «Буква» в несплаті податків на суму понад 3 мільйони гривень. Про це повідомляє ДФС на запит Радіо Свобода.
«Розслідується кримінальне провадження за фактом ухилення від сплати податків службовими особами одного з підприємств Києва, яке в період 2015 року здійснило ввезення з Російської Федерації на територію України книжкової продукції за заниженими цінами. Надалі шляхом реалізації через ланцюг підконтрольних підприємств та фізичних осіб-підприємців їх вартість завищено в більш ніж в 6 разів і реалізована », – йдеться у відповіді на запит.
В рамках зазначеного виробництва проведено комплекс слідчих дій вилучено документи і книжкова продукція з ознаками контрафактної, додають в Державній фіскальної службі.
У мережі «Буква» ці звинувачення податківців відкидають.
«Наше підприємство купує книги на території України. Ми не ввозимо книг з Росії взагалі », – заявили в прес-службі мережі книгарень «Буква».
28 вересня в Державній фіскальній службі повідомили про проведення обшуків в столичній мережі книгарень «Буква». У мережі книгарень «Буква» тоді заявили, що не вважають себе винними ні по одному з висунутих ДФС звинувачень.
За матеріалами:
Радіо Свобода
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас