Державний банк закриває нерентабельні відділення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Державний банк закриває нерентабельні відділення

Казна та Політика
3044
В рамках оптимізації мережі державний Укрексімбанк закриває неприбуткові відділення. Про це повідомила заступник голови правління банку.
Світлана Монастирська прокоментувала плани фінустанови по скороченню мережі в інтерв’ю Finclub:
«Цього року ми провели першу хвилю оптимізації регіональної мережі і закриваємо ряд низькоефективних точок продажів. Паралельно проводимо глибокий аналіз по кожному відділенню. Чи будемо закривати відділення далі, покажуть їх результати », – сказала вона.
За даними НБУ, з січня по вересень 2015 роки кількість підрозділів Укрексімбанку скоротилося зі 120 до 105. Тільки в першому півріччі закрилося 14 філій. У другій половині 2015 поки закрили тільки одне відділення.
Монастирська додала, що всі регіональні дирекції банку будуть переведені на єдиний баланс і єдиний номер МФО.
«Всі регіональні дирекції ми переведемо на єдиний баланс, і в банку буде один номер МФО. Буде оцінена прибутковість підрозділів в цілому і кожного співробітника окремо. Як наслідок, зазнають змін деякі внутрішні процеси і зміниться структура банку », – сказала вона.
Крім МФО самого Укрексімбанку (322313) код є також у 27 його філій в таких містах: Вінниця, Дніпропетровськ, Донецьк, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Ізмаїл, Київ, Кіровоград, Кривий Ріг, Луганськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Миколаїв , Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів.
Скорочення кількості відділень спостерігається і в інших українських банках. А держави з розвиненими економіками планують зовсім відмовитися від обслуговування клієнтів у філіях, переходячи на онлайн-банкінг. Однією з перших таких країн стане Швеція.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас