Шокін розповів, звідки у нього «Мерседес» за 19 млн гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шокін розповів, звідки у нього «Мерседес» за 19 млн гривень

Казна та Політика
4541
Генеральний прокурор Віктор Шокін заявляє, що броньований автомобіль, на якому він пересувається, Генпрокуратура орендувала на рік. Про це повідомляє газета «Факти і коментарі».
«Те, що я користуюся броньованим автомобілем «Мерседес-Бенц», – правда. Чому саме на такій машині? Не так давно я зробив заяву про можливий замах на своє життя. Тому було прийнято рішення про посилення моєї охорони, про те, що мені необхідна броньована машина. Відповідний автомобіль Генпрокуратура знайшла в компанії, яка надає їх в оренду, оформила договір на рік, тому що, може, я піду раніше. Мало що в житті буває … Якщо я не помиляюся, вартість оренди броньованого «Мерседеса», що має вищий ступінь захисту, становить близько 12 000 грн на місяць », – сказав Шокін.
Крім того, генпрокурор підтвердив інформацію про те, що номерні знаки «Мерседеса», на якому він їздить, числяться за автомобілем «Шкода-Октавіа».
“Може бути. Тому що це номери прикриття (номерні знаки прокурорського «Мерседеса» до кінця серпня 2014 насправді використовувалися іншим авто, про що повідомили в компанії «Унікредит лізинг», яка володіла на той момент «Шкодою». – Ред.). Їх декілька, охоронці періодично змінюють номери на машині, як і маршрути мого пересування, і місця ночівлі. Я дійсно в цілях безпеки зупиняюся в різних квартирах», – уточнив генпрокурор.
Нагадаємо, автомобіль Mercedes Benz S600L, на якому пересувається генпрокурор Віктор Шокін, коштує 19 млн гривень.
За матеріалами:
Факти і коментарії
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас