Одеську митницю очолить заступник Саакашвілі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Одеську митницю очолить заступник Саакашвілі

Казна та Політика
1216
Президент Петро Порошенко прогнозує, що заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Юлія Марушевська буде призначена керівником Одеської митниці до 20 жовтня. Про це він заявив в ході відкриття Центру обслуговування громадян в Одесі.
“Одеса найближчим часом отримає свого керівника митниці. І вона вам, ця молода, красива, дуже активна і ефективна жінка, дуже добре відома. Кого сьогодні Одеса чекає, як керівника митниці? Юлю Марушевську … Не пізніше понеділка, наступного робочого дня, Одеса отримає нового керівника митниці”, – заявив Президент.
Порошенко висловив упевненість в ефективній роботі Марушевської на новій посаді, особливо у зв’язку з планами з будівництва нового митного терміналу і скорочення термінів проходження вантажів.
Він також зазначив, що при підвищенні ефективності роботи митниці збільшаться не тільки доходи державного бюджету, але й кошти, які можна буде направити на будівництво автомобільної дороги “Одеса – Рені”.
“Будівництво траси почалося вже, нарешті. Причому не з центру, не з Одеси, а з Рені”, – сказав глава держави.
Порошенко вважає, що будівництво цієї траси сприятиме розвитку півдня Одеської області.
Як повідомляло агентство, одеський губернатор Михайло Саакашвілі вважає, що Марушевська є гідним кандидатом на посаду голови одеської митниці.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас