Держбюджет витратив на програму енергоефективності 71 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держбюджет витратив на програму енергоефективності 71 млн грн

Казна та Політика
486
Від початку дії державної програми з енергоефективності з жовтня 2014 року по серпень 2015 року загальна сума відшкодувань склала 71,5 млн грн.
Про це повідомляє прес-служба Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження.
Згідно з повідомленням, 27,3 млн грн перераховано з держбюджету позичальникам Ощадбанку, Укргазбанку та Укрексімбанку для компенсації частини суми енергоефективних кредитів.
«Сьогодні вже немає часу переконувати людей впроваджувати енергоефективні заходи. Вони мають розуміти, що не варто чекати, поки хтось прийде і утеплити їхній будинок або квартиру, модернізує освітлення або встановить лічильник на газ чи воду. Сьогодні – час діяти. І держава в цьому допомагає, компенсуючи частину суми кредиту на придбання «негазового» котла, енергоефектиного обладнання або матеріалів», – повідомив голова Держенергоефективності Сергій Савчук.
Станом на 12 жовтня фізособами та ОСББ залучено кредитів на впровадження енергоефективних заходів на суму близько 700 млн грн.
Всього видано 41 658 тис. кредитів. З них 77 кредитів отримали ОСББ, а це ще кілька тисяч сімей. Отже, в цілому програмою скористалися близько 50 тис. сімей.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас