Голова "Укрнафти" розпорядився не наймати нових співробітників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова "Укрнафти" розпорядився не наймати нових співробітників

Фондовий ринок
591
Новий голова правління ПАТ “Укрнафта” Марк Роллінз 8 жовтня видав наказ про призупинення найму нових співробітників, крім особливих випадків. Про це йдеться в повідомленні ПАТ “Укрнафта”.
“На відміну від інших подібних компаній, ПАТ “Укрнафта” за останні п’ять років жодного разу не проводила централізованих скорочень співробітників. У той же час оптимізація і перерозподіл персоналу сприяє зниженню витрат бізнесу”, – зазначив Роллінз.
“У ситуації, коли ціни на нафту дуже низькі, необхідно бути якомога більш ефективними”, – додав він.
Як наголошується, протягом декількох тижнів розглядалися пропозиції рекрутингових агентств, які повинні допомогти в процесі підбору співробітників на важливі посади.
“Найближчим часом “Укрнафта” планує укласти контракт з міжнародною компанією з підбору персоналу Odgers Berndtson. В Україні компанію представляє агентство Talent Advisors”, – йдеться в повідомленні.
Як відомо, 28 вересня наглядова рада “Укрнафти” підписала трудовий контракт з головою правління Марком Роллінз.
Нагадаємо, призначення Роллінза підтримав державний номінаційний комітет. Також його кандидатуру формально внесли і представники міноритарних компаній, які контролюються олігархом Ігорем Коломойським.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас