Лікарчук судитиметься з Кабміном за звільнення з ДФС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лікарчук судитиметься з Кабміном за звільнення з ДФС

Казна та Політика
264
Костянтин Лікарчук 6 жовтня подав до Окружного адміністративного суду міста Києва позов до Кабінету Міністрів і Державної фіскальної служби про визнання протиправними розпорядження уряду і наказу ДФС про його звільнення.
Про це колишній керівник системи митних органів написав на своїй сторінці в Facebook.
Лікарчук планує домагатися скасування розпорядження Кабміну та наказу ДФС, поновлення на посаді, а також стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.
Костянтин Лікарчук є сином екс-глави Українського центру оцінювання якості освіти Ігоря Лікарчука.
8 вересня Лікарчук оприлюднив копії документів, згідно з якими Роман Насіров володіє квартирою у Лондоні, яка не була ним задекларована в Україні.
Раніше Костянтин Лікарчук розповів, що все на митниці продається за гроші, а очільник ДФС Роман Насіров не може про це не знати. “Наприклад, за призначення на Волинь озвучувалася сума в 1,5 млн доларів, тому що митниця дуже велика. За Миколаїв або Херсон, вони менші, якщо не помиляюся, намагалися сторгуватися за 300 тисяч. Все залежить від розміру митниці, обсягу потоків”, – сказав Лікарчук.
Журналісти В’ячеслав Садовничий і Денис Бігус стверджують, що Лікарчук підробив результати свого тесту на детекторі брехні.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас