Укрпошта запускає сервіс онлайн-продажу квитків на транспорт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрпошта запускає сервіс онлайн-продажу квитків на транспорт

Фінтех і Картки
447
Національний оператор поштового зв’язку Укрпошта пропонує споживачам придбати електронний квиток на поїзд, літак і автобус у відділеннях поштового зв’язку або в онлайн-режимі.
Електронний квиток є повноцінним проїзним документом. Завдяки QR-коду, який містить електронний посадочний документ, в електронній базі даних зберігається вся необхідна інформація про пасажира. Для здійснення посадки на поїзд чи літак пасажирові достатньо показати QR-код або роздрукований електронний квиток та документ, що засвідчує особу.
Замовлений через Укрпошту електронний квиток з QR-кодом на поїзд чи літак не вимагає обміну в касах вокзалу і є повноцінним перевізним документом, який надає пасажиру ті ж права, що і його паперовий аналог.
Для здійснення посадки в автобус пасажиру необхідно обміняти маршрут-квитанцію на квиток у касі автовокзалу безпосередньо перед відправленням автобуса. Обмін маршрут-квитанції на квиток здійснюється без черг і додаткової оплати.
Придбання електронних квитків через Укрпошту особливо актуально для жителів сільської місцевості та невеликих містечок, де немає залізничних і, тим більше, авіакас. Тепер не потрібно їхати в районний центр або найближче місто, в якому є каси, витративши на всю операцію, якщо пощастить, не менше половини дня. Завдяки розгалуженій мережі Укрпошти в 11,8 тис. Відділень, придбати квиток на поїзд, автобус і літак можна в одному з найближчих поштових відділень, або в мережі Інтернет.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас