Солений борг: "Артемсіль" вимагає з облавтодорів більше 27 млн гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Солений борг: "Артемсіль" вимагає з облавтодорів більше 27 млн гривень

Казна та Політика
251
Державне підприємство “Артемсіль” поставлятиме сіль облавтодорам тільки після вирішення питання погашення заборгованості. Про це йдеться в заяві підприємства.
“У державному підприємстві” Артемсіль “переконані, що до настання зимового періоду облавтодори повинні бути забезпечені сіллю, але для подальшої співпраці їм необхідно вирішити питання погашення заборгованості, яка на початок жовтня 2015 року становитимуть 27,03 млн грн”, – йдеться в заяві.
Зазначено, що облавтодори протягом року “практично не здійснювали виплати за відвантажену продукцію”.
“За підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України і після низки переговорів з керівництвом Мінінфраструктури, головами обласних державних адміністрацій облавтодори відновили погашення заборгованості”, – відзначили на підприємстві, додавши, що на сьогоднішній день більшість організацій почали проводити виплати.
Відзначається також, що підприємство укладає цього року договори на нові поставки. “Однак, здійснювати фактичні відвантаження солі ми будемо тільки на підставі дотримання Автодором графіків погашення торішньої заборгованості”, – йдеться в повідомленні.
“ДП” Артемсіль “готове в 2015 році укласти контракти на поставку технічної солі безпосередньо з 24 облавтодорами, без залучення фірм-посередників, і піти на поступки організаціям при наданні відстрочок платежу за відвантажену продукцію. Але для співпраці повинні бути відповідні гарантії того, що терміни , зазначені в договорах, будуть виконані “, – додали на підприємстві.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас