Новий голова "Укрнафти" просить уряд надати місячну відстрочку з виплати податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий голова "Укрнафти" просить уряд надати місячну відстрочку з виплати податків

Казна та Політика
179
Новий глава ПАТ “Укрнафта” Марк Роллінз просить уряд надати йому додатково 30 днів для погашення поточних зобов’язань компанії з погашення податкового боргу.
Відповідна позиція викладена в листі від 29 вересня, спрямованому М.Роллінзом на ім’я прем’єр-міністра Арсенія Яценюка, голови ДФС Романа Насірова, міністра енергетики та вугільної промисловості Володимира Демчишина і міністра фінансів Наталії Яресько.
У тексті документа зазначено, що “Укрнафта” після вступу в повноваження нового керівника 29 вересня, вже виплатила державі 200 млн грн дивідендів за 2014 і до 3 жовтня (як це передбачено його трудовим контрактом) має намір повністю завершити виплату дивідендів за 2014 рік.
“Усвідомлюючи необхідність досконального вивчення поточного фінансового стану суспільства, встановлення потенційних джерел, з яких без нанесення шкоди господарської діяльності суспільству можуть бути задоволені грошові вимоги і зобов’язання перед державою, прошу розглянути питання надання мені додаткового часу – 30 календарних днів для належного виконання поточних зобов’язань з погашення податкового боргу “, – йдеться в листі.
Як повідомлялося, тижнем раніше ТОВ “Техголдстрой” на аукціоні “Укрнафти” придбало 138,7 тис. тонн нафти за 1,215 млрд грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас