Найважливіші цифри і цитати четверга, 1 жовтня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати четверга, 1 жовтня

718
Найважливіші цифри і цитати четверга, 1 жовтня:
  • Мінфін розмістив виділені Німеччиною $ 200 млн на депозиті в Укргазбанку
  • У серпні профіцит платіжного балансу склав $ 513 млн
  • Держрибагентство не вводитиме платну рибалку до 2017 року
  • Число Android-користувачів досягло 1,4 млрд.
“Треба відкривати доступ, насамперед, до реєстру цивільного стану. Наприклад, при оформленні тієї ж допомоги на дитину зараз потрібні копії свідоцтва про шлюб, про народження малюка. Все це теж владі треба брати з реєстру, а не ганяти людей за папірцями, тоді можна говорити про реальну “довідкову революцію”.
Голова всеукраїнської асоціації автоімпортерів і дилерів Олег Назаренко про скасування спецмита на автомобілі
“Я три роки судився з Мінекономіки і доводив, що ці мита незаконні. Тепер уже експерти Всесвітньої торгової організації визнали це. Звичайно, нині ця сума становить від 400 до 800 доларів, і для когось вона невелика. Але якщо людина кілька років збирав гроші на покупку машини, то ця сума для нього теж має значення “.
Директор департаменту Європейського Союзу Міністерства закордонних справ Всеволод Ченцов про впровадження безвізового режиму з ЄС
“Від України потрібне введення паспорта громадянина України у формі картки. Крім цього ЄС вимагає запуску антикорупційних органів, а також підтримати права меншин і реформувати трудовий кодекс”.
Голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі про те, як широка коаліція гальмує розвиток країни
“У нас в Грузії був повний мандат, а у Порошенка – коаліція. Сама система коаліційності розрахована на те, що сильних фігур не повинно бути там … Я прихильник демократії, але не вважаю, що в умовах широкої коаліції Україна має великі перспективи швидкого розвитку “.
Заступник голови Національного банку України Олександр Писарук про реформи в банківській сфері
“Реформи в банківській сфері принесуть до держбюджету 20 млрд грн … Відновлення довіри між позичальниками і кредиторами сприятиме мінімізації ризиків і збільшенню обсягів довгострокового бізнес-кредитування”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас