Водії та пішоходи можуть стати кур'єрами в Amazon — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Водії та пішоходи можуть стати кур'єрами в Amazon

Світ
742
Інтернет-гігант Amazon повідомив про швидкий запуск послуги Amazon Flex, яка дозволить підключити до доставки товарів звичайних водіїв різних транспортних засобів. При цьому за доставку на вимогу водіям будуть платити від $ 18 до $ 25.
Система роботи служби доставки в день замовлення схожа на Uber. Водії, які хочуть взяти участь у проекті Amazon, можуть заздалегідь визначити, скільки годин на день вони можуть доставляти товари: 2, 4, 8 або 12:00. Претендент, який хоче на час стати кур’єром, повинен бути старше 21 року, пройти попередню підготовку, мати свій автомобіль і смартфон на базі ОС Android.
У даний момент послуга доставки в день замовлення передбачена для клієнтів Prime Now. Поки в якості транспорту будуть використовувати тільки автомобілі. Пізніше компанія планує впровадити опцію пішої і велосипедної доставки, там де це має сенс (наприклад, в районах з напруженим трафіком).
В даний час Flex працює тільки в Сіетлі, але Amazon стверджує, що найближчим часом сервіс буде запущено на Манхеттені, в Балтіморі, Майамі, Далласі, Остіні, Чикаго, Індіанаполісі, Атланті і Портленді.
Amazon вперше згадав про доставку на вимогу в червні цього року. Тоді йшлося про мобільний додаток On My Way. За допомогою цієї програми до процесу доставки могли б підключитися звичайні пішоходи, яким по дорозі з посилками.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас