Держгеонадра готують до продажу п`ять нафтогазових ділянок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держгеонадра готують до продажу п`ять нафтогазових ділянок

Казна та Політика
236
Державна служба геології та надр України виставляє на аукціон спецдозволи на користування надрами п’яти ділянок у Львівській та Харківській областях.
Про це повідомляє прес-служба відомства.
На продаж виставлені дозволи на розробку Бистрицької, Южнозалужанської, Сторонської, Гуменецької і Новософіївської площ.
За умовами аукціону, претендент повинен заплатити гарантійний внесок у розмірі 20% початкової ціни дозволу, а також – вартість пакета аукціонної документації. Подача заяв триватиме 15 днів з дня публікації, тобто останній день прийому документів – 16 жовтень 2015 року. Для Бистрицької площі стартова ціна визначена в 159,85 тис. грн.
Це найнижча ціна дозволу на запланованому аукціоні. Вартість для Гуменецької площі – 295,51 тис. грн, для сторонської – 357,54 тис. грн, для Южнозалужанської – 567,74 тис. грн. І найвища стартова ціна відрізняє Новософіївську площу – 1,378 млн грн.
Термін дії дозволу на всіх ділянках становить 20 років.
Нагадаємо, це другий аукціон від Держгеонадра в 2015 році. Попередній відбувся в кінці липня і ділянки були продані за цінами, в десятки разів перевершує стартові.
Дозвіл на найдорожчу ділянку – Хорошевську площу – було продано за 16,565 млн гривень при стартовій ціні 5,085млн гривень.
Переможцем торгів стала ТОВ “Нафтогазрозробка”, що належить “ДТЕК” Ріната Ахметова.
У серпні 2015 Держгеонадра заявляли, що планують виставити на другий аукціон спецдозволи на Загорівському площа (Волинська обл.), Тереблянська площа (Закарпатська обл.), Сурмачівська ділянка (Сумська обл.), Бистрицька, Південно-Залужанська, Сторонська і Гуменецька площі (всі – Львівська обл.).
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас