Насіров заперечує проблеми на митницях через постанову Кабміну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Насіров заперечує проблеми на митницях через постанову Кабміну

Казна та Політика
463
Голова Державної фіскальної служби (ДФС) Роман Насіров заперечує зупинку процесу оформлення імпортних товарів на митниці через нещодавно прийняту Кабінетом міністрів постанову №724.
Про це він заявив сьогодні в ході брифінгу.
“Проблеми немає. Кожен день у нас розмитнюється рівно стільки товарів, як завжди … це десь на мільярд гривень платежів … Черг немає”, – заявив Насіров.
При цьому також повідомив, що вже 5-6 жовтня почнеться другий етап відбору кандидатів на посаду голови Одеської митниці.
“У нас зараз проходить конкурс по Одеській митниці … Другий етап конкурсу буде десь в понеділок-вівторок наступного тижня”, – зазначив Насіров.
Нагадаємо, Кабмін 16 вересня 2015 прийняв постанову №724 “Про використання в системі управління ризиками орієнтовних показників митної вартості товарів”. Документом пропонується ввести використання органами доходів і зборів в системі управління ризиками єдиних орієнтовних показників митної вартості товарів під час їх оформлення при ввезенні на територію країни.
Державній фіскальній службі (ДФС) було доручено у дводенний строк визначити перелік товарів та їх середньозважену митну вартість, розраховану за останні шість місяців і сформувати на підставі цього переліку показники вартості. ДФС повинна щомісяця до 10 числа коригувати ці показники вартості.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас