Microsoft хоче використовувати магнітні кріплення для об'єднання різних типів пристроїв — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft хоче використовувати магнітні кріплення для об'єднання різних типів пристроїв

Технології&Авто
280
Компанія Microsoft продовжує працювати над розширенням можливостей своїх мобільних пристроїв. З виходом Windows 10 користувачі смартфонів на базі нової операційної системи отримали можливість перетворити свій гаджет в невеликий комп’ютер.
Проте в компанії не планують зупинятися на досягнутому. Днями в мережі з’явилася інформація про новий патенті Microsoft. Софтверний гігант запатентував новий магнітний замок, який дозволить з’єднати кілька різних пристроїв.
Загалом ідея не нова. Сьогодні магнітні та інші замки використовуються для підключення аксесуарів, наприклад, додаткової клавіатури. Однак деякі компанії, такі як Apple, вже розглядали можливість з’єднання декількох мобільних пристроїв для створення екрану з більшою діагоналлю.
У Microsoft планують використовувати таке підключення для розширення можливостей всіх типів пристроїв. Наприклад, користувач зможе підключити до екрану свого ноутбука планшет. Одночасно з цим програмна оболонка зреагує на підключення та дозволить використовувати гаджет як додатковий монітор.
Особливість розробки полягає у використанні електромагнітів. Вони споживають небагато енергії, при цьому забезпечуючи дуже міцний контакт. При необхідності вони знеструмлюються, і користувач відключає мобільний пристрій.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас