Tesla подвоїть виробництво в Європі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla подвоїть виробництво в Європі

Фондовий ринок
1010
Американський виробник електромобілів Tesla Motors розширив виробництво своїх автомобілів на заводі у голландському місті Тілбург за допомогою нової складальної лінії.
За допомогою розширення свого підприємства компанія планує збільшити продажі на континенті і довести виробництво автомобілів до півмільйона на рік по всьому світу до 2020 року. Завдяки новій складальній лінії обсяг виробництва машин зросте з 200 до 450 одиниць на тиждень.
Машинокомплекти доставлятимуться з заводу у Фрімонті, штат Каліфорнія. У Тілбурзі на автомобілі будуть встановлювати силові установки, комплекти батарей і задні підрамники.
Голова Tesla Елон Маск повідомив про готовність розглянути можливість відкриття інших європейських заводів на початку 2016 року.
Американська компанія Tesla Motors заснована в 2003 році як розробник і виробник електромобілів і технологій, пов’язаних з ними. Крім електромобілів, компанія за власною технологією виробляє батареї і електродвигуни та продає іншим автомобільним компаніям, зокрема – Toyota і Daimler. За підрахунками аналітиків, більше половини продажів Tesla припадає на США, близько 30% – Європу і трохи більше 10% – Китай, який, тим не менш, називають найперспективнішим ринком для компанії.
За матеріалами:
Financial Times
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас