Власник Альфа-банку (Україна) домовився про покупку австрійського онлайн-банку ZUNO — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власник Альфа-банку (Україна) домовився про покупку австрійського онлайн-банку ZUNO

Кредит&Депозит
579
Люксембурзька ABH Holdings SA, яка володіє мажоритарним пакетом акцій Альфа-банку України, домовилася про покупку австрійського онлайн-банку ZUNO.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби українського банку.
Банк ZUNO веде свою діяльність на ринках Чехії та Словаччини, надаючи банківські послуги в режимі онлайн і являючи собою ефективну і сучасну модель дистанційного банківського обслуговування.
При цьому банк ZUNO продовжить роботу під своїм брендом, залишаючись самостійним банком з головним офісом у Відні.
Угода з купівлі банку ZUNO повинна бути схвалена австрійським і європейським регулятором і повинна завершитися в першому півріччі 2016 року.
Поки новий власник офіційно не вступить у свої права, банк буде залишатися під управлінням Райффайзен Банк Інтернаціональ (РБІ) і підкорятися його внутрішньому регламенту.
“Альфа-Груп прийняла стратегічне рішення про присутність на чеському і словацькому ринках і з задоволенням сприйняла новину про те, що у нашого банку з’явилася сестринська компанія в Австрії, що збільшує географічну присутність і технологічний потенціал банківської групи Альфа-Банку. Ми плануємо використовувати цінний досвід і успішні напрацювання банку ZUNO в розширенні можливостей нашого банківського бізнесу “, – повідомляє головний керуючий директор Альфа-Банку Україна Рушан Хвесюк.
Угода з купівлі банку ZUNO має бути схвалена австрійським і європейським регулятором і має завершитися в першому півріччі 2016 року.
Як повідомляло агентство, раніше люксембурзька ABH Holdings SA почала переговори з UniCredit Group про покупку Укрсоцбанку.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас