Фонд гарантування хоче почати виплати вкладникам "Інтеграл-банку" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фонд гарантування хоче почати виплати вкладникам "Інтеграл-банку"

Кредит&Депозит
413
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб планує виплатити вкладникам невеликого “Інтеграл-банку” 99,679 мільйона гривень відшкодування за вкладами.
Як повідомляється на сайті фонду, очікувана сума виплат складе 27,2% обсягу коштів на поточних і депозитних рахунках фізичних осіб у банку, який на момент введення в банк тимчасової адміністрації склав 365,924 мільйона гривень.
Згідно з наведеною звітностю, на коррахунку банку в Національному банку України є кошти на 3,992 мільйона гривень, на рахунках в інших банках – 312,143 мільйона гривень.
Також фонд повідомляє, що до 1 жовтня включно шукає інвестора для виведення банку з ринку, і нагадує, що участь у купівлі активів і передачу зобов’язань неплатоспроможного банку мають право приймати виключно банки.
Нагадаємо, Фонд гарантування 15 вересня ввів тимчасову адміністрацію в “Інтеграл-банк” на підставі рішення НБУ про визнання цього банку неплатоспроможним. Тимчасова адміністрація введена строком на 3 місяці – до 15 грудня, тимчасовим адміністратором призначений Олег Андронов.
“Інтеграл-банк” працює на ринку України з 1994 року і входить до групи невеликих фінустанов за обсягом активів. Основним власником банку є Кирило Торішній, що володіє прямо і опосередковано через інвесткомпанію “Інвестиційно-торговий союз” 48,5705% акцій банку.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас