Microsoft оголосила про покупку розробника хмарних ІБ-рішень Adallom — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft оголосила про покупку розробника хмарних ІБ-рішень Adallom

Фондовий ринок
211
Microsoft оголосила про покупку ізраїльського розробника хмарних рішень інформаційної безпеки (ІБ) Adallom. Фінансові умови операції не розголошуються, але ЗМІ відомо про них.
За даними видань Fortune і The Wall Street Journal, за придбання Adallom корпорація Microsoft заплатила близько $320 млн. Обізнані джерела TechCrunch називають менш велику суму – $250 млн.
Заснований в 2012 році стартап Adallom пропонує компаніям сервіс, що дозволяє захистити від кіберзагроз такі хмарні продукти, як Google Apps, Salesforce.com, ServiceNow і Office 365. Незважаючи на продаж компанії, вона збереже підтримку додатків-конкурентів Microsoft. Всі 80 співробітників Adallom залишаться працювати в Ізраїлі.
Технології Adallom можуть знайти застосування в Retail Management System, Azure Active Directory, Azure та інших продуктах Microsoft. За рахунок покупки ізраїльської приватної фірми американський IT-гігант зможе поліпшити можливості корпоративних систем кібербезпеки. У Microsoft оцінюють бізнес Adallom в $10 млн на рік, знає джерело Fortune.
За прогнозами аналітиків Forrester Research, до 2020 року обсяг ринку сервісів хмарної безпеки виросте до $ 2 млрд з нинішніх $282 млн. Перспективи такого бізнесу розуміє не тільки Microsoft, але і Cisco і HP, які раніше в 2015 році придбали учасників цього ринку OpenDNS і Voltage Security відповідно.
За матеріалами:
The Wall Street Journal
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас