KfW розглядає можливість входження в капітал українського банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

KfW розглядає можливість входження в капітал українського банку

Кредит&Депозит
1135
Німецьке Кредитна установа для відбудови (KfW) розглядає можливість в 2016 році входження в капітал українського банку або надання йому субборгу в рамках програми з підтримки розвитку малого та середнього бізнесу в агросекторі України, повідомила старший проектний менеджер KfW бюро в Україні Людмила Гордіюк.
“Невеликі програми хочемо запустити в 2016 році, фокус – SME-бізнес, сегмент – аграрний бізнес. Будемо шукати партнерів – це або входження в капітал, або надання субординованого боргу”, – сказала вона в ході IV щорічної практичної банківської конференції з питань банківського обслуговування клієнтом малого та середнього бізнесу, яка 7-8 вересня проходила в Києві.
Як повідомила Л.Гордіюк, потенційний банк-партнер KfW в Україні повинен мати якісний кредитний портфель в АПК і мати прозору структуру власності.
“Це буде перша наша програма по аграрному сектору в Україні, яка передбачає як фінансування, так і технічну допомогу для роботи банків з малим і середнім бізнесом в агросекторі. Ми виходимо з потреб ринку, бачимо чітку потребу підтримувати малий і середній бізнес в аграрному секторі, бо там досить великий потенціал. Потрібно допомогти аграріям вийти на зовнішні ринки. Більш того, це перспективний ринок з точки зору якості портфеля”, – додала вона.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас