Експерт: Первинна нерухомість в наші дні - альтернатива банківському вкладу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Первинна нерухомість в наші дні - альтернатива банківському вкладу

Нерухомість
5387
Первинна нерухомість – гідна альтернатива банківським вкладам. Про це сказав президент Асоціації фахівців з нерухомості України Сергій Злидень.
За словами експерта, після переддефолтного стану в економіці країни ситуація дещо стабілізувалася. Однак, ринок нерухомості “розгойдується” з певною затримкою, тому на початку вересня сплеску не відбулося.
В цілому, за оцінками С.Злидня, протягом літніх місяців ринок нерухомості столиці просів на 20%.
“Ринок нерухомості починає знову” розгойдуватися “. Через це ціни сьогодні в порівнянні з липнем ніяк не змінилися і залишилися такими ж. Тенденція до зниження ціни стала нульовою. Тобто, ціни просіли. Зараз вони не ростуть і не падають”, – зазначив експерт.
У той же час він відзначив, що ситуація на ринку первинної нерухомості стабільна, а просідання в літні місяці довелося, в першу чергу, на вторинний ринок і заміську нерухомість.
“Первинний ринок зараз не просідає, хоча повинен і досить сильно, а не просідає бо сьогодні він є альтернативою банківському депозиту. Передпанічні настрої в липні-серпні призвели до того, що в первинний ринок люди внесли і намагалися вкласти те, що у них залишилося . Тим самим вони не дали первинному ринку дуже різко просісти “, – вважає експерт.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас