"АвтоКрАЗ" відновлює постачання авто багаторічним партнерам в Грузії та Молдові — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"АвтоКрАЗ" відновлює постачання авто багаторічним партнерам в Грузії та Молдові

Фондовий ринок
585
ПАТ “АвтоКрАЗ” (Кременчук Полтавської обл.), єдиний в Україні виробник великовантажних автомобілів, уклав контракти на постачання автомобілів з багаторічними партнерами в Грузії та Молдові, повідомила прес-служба компанії.
Як уточнила прес-секретар “АвтоКрАЗ” Діна Стеганцева, при цьому можна говорити про відновлення поставок цим замовникам після тривалої перерви: в Молдову востаннє вантажівки поставлялися в 2008 році, а до Грузії – в 2012-му.
Згідно прес-релізу, зокрема, для замовника з Грузії будуть виготовлені спецавтомобілі КрАЗ на базі повнопривідного шасі КрАЗ-63221 колісної формули 6х6.
На шасі цієї моделі з односхилою ошиновкою коліс буде встановлена цистерна АТЗ-11 для перевезення світлих нафтопродуктів, а шасі з двосхилою ошиновкою коліс буде оснащено сортиментовозним обладнанням.
Обидва типи спецавтомобіля, на вимогу замовника, матимуть силовий агрегат у складі двигуна Ford екологічного класу Євро-3 зі зчепленням MFZ-430 і коробкою передач Fast Gear.
“Ми тільки недавно стали оснащувати серійні автомобілі двигуном Ford, але вже спостерігається інтерес покупців до автомобілів в такому оснащенні і вже пішли на них замовлення”, – зазначила агентству Д.Стеганцева, додавши, що компанія, за результатами експлуатації цих авто, сподівається на подальші замовлення для грузинського партнера.
Для контрагента з Молдови Кременчуцький автозавод виготовить самоскиди КрАЗ-65055 (6х4) обсягом платформи 12 кубометрів в стандартній комплектації.
Вони будуть експлуатуватися в кар’єрах найбільшого будівельного об’єднання цієї країни для перевезення щебеню з місця розробки до будівельних об’єктів.
“АвтоКрАЗ” випускає 33 базові моделі, більше 260 модифікацій і комплектацій автомобільної техніки КрАЗ для роботи у всіх галузях економіки і Збройних силах України.
Компанія в січні-серпні випустив 843 автомобіля – на 15% більше, ніж за той же період 2014 року, їх продажі зросли на 8%, до 758 автомобілів.
“АвтоКрАЗ” входить до складу фінансово-промислової групи “Фінанси та Кредит” українського бізнесмена Костянтина Жеваго.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас