Березкін офіційно повідомив, що продав групу «Креатив» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Березкін офіційно повідомив, що продав групу «Креатив»

Фондовий ринок
826
Засновники промислової групи «Креатив» вийшли зі складу акціонерів. 80% маслоекстракційного бізнесу, а також виробництво жирів, маргаринів і спредів в липні 2015 року перейшли до інших власників.
Про це повідомили в прес-службі групи.
«Після рішення ряду загальних питань, ми будемо продовжувати розвиток бізнесів, які залишилися в нашій структурі, – зазначив Максим Березкін, екс-голова Наглядової ради промислової групи «Креатив» – Оскільки з масляним бізнесом тісно пов’язана назва «Креатив», цей бренд буде належати новим власникам. Хочеться побажати співробітникам «Креативу» всього найкращого і нових досягнень. У планах нашої команди – зосередити свої зусилля на розвитку структури та вдосконаленні процесів нової компанії. Попереду нові виклики та проекти, до яких ми готові, тому що як і раніше компанію очолюють компетентні й цілеспрямовані професіонали ».
Як відзначили в прес-службі, офіційні повідомлення щодо групи «Креатив» будуть надані після фінальної реструктуризації цієї компанії.
Інформація про нову компанію, створену екс-власниками «Креативу», також буде надана прес-службою нової компанії після завершення процесів реструктуризації бізнесу.
Нагадаємо, серед претендентів на актив ЗМІ називали лідера галузі – компанію Андрія Веревського Кернел, а також бізнесмена Леоніда Юрушева.
Тепер уже екс-власник «Креативу» Станіслав Березкін входить в ТОП-100 найбагатших українців рейтингу Forbes.
За матеріалами:
Forbes.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас