«Воля» збільшить інвестування в Україну до 400 млн гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Воля» збільшить інвестування в Україну до 400 млн гривень

Фондовий ринок
691
Найбільший в Україні оператор кабельного телебачення і один з провідних провайдерів компанія «Воля» планує збільшити інвестування в Україну цього року в 2 рази до 400 млн гривень.
Про це заявив генеральний директор компанії Джордж Жембері.
«Ми вкладаємо в Україну цього року 400 млн гривень. Наприклад, в технологію OTT (Over The Top). Ми запустили на її основі послугу інтерактивного телебачення – «ВОЛЯ Smart HD» – близько двох років тому, але її вдосконалення вимагає постійних вливань. Крім того, модернізуємо наші інтернет-мережі », – розповів він.
За його словами, п’ять років тому в Києві і ряді інших міст послуга інтернет-доступу працювала на базі технологічного стандарту, зараз – на технології DOCSIS 3.0. «А в деяких містах (Запоріжжя, Київ, Кіровоград, Луцьк та Львів) вже на новітній версії – EuroDOCSIS, за рахунок чого не тільки підвищилася швидкість, але і з’явилася можливість використовувати сітку частот, що не створює перешкод інтернет-мережам в Європі», – додав Жембері.
У «Волі» відзначають, що з кожним роком ці поліпшення стоять все більше і більше. І це не разове, а тривале інвестування.
Як відомо, раніше компанія інвестувала щорічно в Україні близько 200 млн гривень.
За матеріалами:
Forbes.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас