Показано концепт смартфона, який дозволяє керувати програмами шляхом вигину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Показано концепт смартфона, який дозволяє керувати програмами шляхом вигину

Технології&Авто
340
Прототип смартфона оснащений екраном, що згинається, не просто для краси, останній має датчик вигину і може бути використаний як засіб введення даних, як і стилус або пальці рук.
Концепт смартфона з екраном,що згинається, був показаний китайським виробником AUO в ході виставки Touch Taiwan 2015. Виробник запевняє, що пристрій і його 5-дюймовий екран типу AMOLED роздільною здатністю 1280х720 пікселів практично неможливо розбити. Хочете вірте, хочете ні, але пристрій виглядає набагато більш гнучким ніж, скажімо, той же смартфон LG G Flex 2.
Показано концепт смартфона, який дозволяє керувати програмами шляхом вигину
Як можна побачити на наведеному вище анімованому GIF зображенні можна управляти додатком Google Earth шляхом згинання пристрої в різних напрямках.
За словами виробника, для забезпечення можливості введення даних шляхом вигину в пристрої реалізовано шість ступенів свободи. Представник компанії також заявив Engadget Chinese, що дана технологія може бути адаптована для використання в смартфонах і інших мобільних пристроях з екраном більшого розміру.
В якості можливого варіанту застосування розробки згадується перегортання сторінок під час читання книги на планшеті – достатньо буде трохи зігнути планшет.
За матеріалами:
Engadget
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас