LG випускає конкурента Apple Watch (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG випускає конкурента Apple Watch (відео)

Технології&Авто
476
LG анонсувала розумні годинники в золотому корпусі, які складуть конкуренцію Apple Watch Edition.
Корпус Watch Urbane Luxe покритий золотом 950-ї проби. Це нижче 999-ї проби, яку воліють ювеліри, але вище 750-й, яка частіше використовується годинникарями. Ремінець виготовлений зі шкіри алігатора, а застібка зроблена за технологією, вперше запропонованої годинникарем Луї Картьє (Louis Cartier) в 1910 році. Також повідомляється, що годинники будуть упаковані в красиву лаковану коробку, стилізовану під клавіатуру піаніно.
«Пристрої, що носяться, не повинні залишатися всього лише доповненням до смартфону, їм пора ставати самостійними. З випуском Watch Urbane Luxe ми відзначаємо черговий виток в еволюції розумних годинників, які перестають бути просто гаджетами і переходять у розряд предметів лайфстайлом », – заявив Кріс Йі (Chris Yie), віце-президент з маркетингових комунікацій LG Mobile Communications Company.
Новинка вже доступна для замовлення на сайті американської ювелірної компанії Reeds Jewelers, у партнерстві з якою і були створені годинники. Вартість блискучого аксесуара під управлінням Android Wear, якому можна буде сказати «Окей, Google», – 1195 доларів (близько 80000 рублів за курсом ЦБ РФ на 31 серпня 2015). Перші замовлення на Watch Urbane Luxe виробник почне виконувати через два місяці, в кінці жовтня. Оригінальні LG Watch Urbane в металевих корпусах двох кольорів були представлені на початку березня 2015 го.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас