Анкара, Ашхабад і Баку виступають за створення робочої групи з транспортування туркменського газу до Європи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Анкара, Ашхабад і Баку виступають за створення робочої групи з транспортування туркменського газу до Європи

Енергетика
304
Глави МЗС Азербайджану Ельмар Мамед’яров, Туркменістану – Рашид Мередов і Туреччини – Мевлут Чавушоглу на переговорах в Анталії заявили про необхідність розвитку тристороннього співробітництва в енергетичній сфері, йдеться в декларації, прийнятій в п’ятницю за підсумками зустрічі.
Як повідомляє прес-служба МЗС Азербайджану, учасники зустрічі підкреслили важливість транспортування туркменського й азербайджанського природного газу до Європи і на міжнародні ринки через Туреччину.
Міністри також відзначили особливу значимість створення тристоронньої робочої групи в рамках проекту з транспортування туркменського газу через територію Азербайджану і Туреччини до Європи.
Крім того, відзначивши важливість розвитку співпраці між енергетичними компаніями Азербайджану, Туреччини та Туркменістану, глави МЗС заявили про необхідність продовжити обговорення цього питання в тристоронньому форматі, йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас