«Київстар» запустив 3G в Луцьку і 11 прилеглих населених пунктах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Київстар» запустив 3G в Луцьку і 11 прилеглих населених пунктах

Технології&Авто
638
Сьогодні, 28 серпня 2015 року, «Київстар» ввів в комерційну експлуатацію мережу 3G у Луцьку та 11 прилеглих населених пунктах. Також цього тижня стартувало технічне тестування в 34 містах п’яти областей України, включаючи Херсон і Чернігів.
Мешканці та гості Луцька вже можуть користуватися швидкісним мобільним інтернетом «Київстар», як і в інших 11 обласних центрах України. Також 3G-мережею покриті та інші населені пункти Волинської області, розташовані у приміській зоні обласного центру: Підгайці, Липини, Прилуцьке, Великий Омеляник, Зміїнець, Рованці, Полонка, Городище, Тарасове, Струмівка, Небіжка.
Таким чином «Київстар» вже надає послуги 3G-мережі в 12 обласних центрах, а в цілому по країні – в 285 містах і селищах. Тут абоненти потрапляють в мережу автоматично. Для більш комфортного користування швидкісним мобільним інтернетом абоненти можуть підключити тарифні плани з нової лінійки, яка містить збільшений об’єм даних на максимальній швидкості. У ряді тарифних планів передбачена можливість нетарифікованого трафіку для популярних соціальних мереж: Facebook, Twitter, VKontakte і «Однокласники».
Також «Київстар» розпочав технічне тестування 3G-мережі в 34 населених пунктах в Івано-Франківській, Львівській, Херсонській, Хмельницькій та Чернігівській областях. До запуску 3G-мережі готуються: Херсон, Чернігів, Дрогобич Львівської області, Шепетівка Хмельницької області, Цюрупинськ та Антонівка Херсонської області, Яремче в Івано-Франківській області та інші. У всіх цих населених пунктах настройка мережі проходить за участю деяких абонентів «Київстар». 2% абонентів, обраних випадковим чином, отримають SMS-запрошення приєднатися до тестування 3G. Для таких абонентів користування зв’язком та мобільним інтернетом зокрема, буде коштувати згідно їх поточним тарифним планом.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас