Господар країни: У КНДР добудували п`ять приватних злітно-посадочних смуг між палацами Кім Чен Ина — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Господар країни: У КНДР добудували п`ять приватних злітно-посадочних смуг між палацами Кім Чен Ина

Світ
1160
Кім Чен Ин є найбільш утаємниченим лідером держави у світі.
Він відомий своїми екстравагантними смаками настільки ж, наскільки і безглуздими диктаторськими “витівками”, пише британське видання The Telegraph. Минулого тижня супутникові зображення показали, що було завершено будівництво п’яти приватних злітно-посадочних смуг між декількома палацами північнокорейського лідера.
Науковий співробітник Інституту США і Кореї Університету Джона Хопкінса у Вашингтоні Кертіс Мелвін розповів, що ці злітно-посадочні смуги розташовані ще й поруч з приватними залізничними станціями.
Видання нагадує, що раніше цього року північнокорейський лідер подорожував на своїй величезній розкішній яхті по країні, це був 10-денний тур по східному узбережжю.
“Любов Кіма до таких дорогих занять йде рука об руку з його історією надмірно розкішних покупок відтоді, як він змінив на посаді свого батька”, – йдеться в статті. У той час як багато громадян з 24-мільйонного населення Північної Кореї голодують і не мають предметів першої необхідності, в КНДР збільшився імпорт музичних інструментів, косметики, сумок, виробів зі шкіри, годинників і автомобілів, зроблених в Японії та Китаї. Серед розкішних покупок видання називає елітний алкоголь вартістю в $30 млн (20 млн фунтів), електронні товари в $37 млн і розкішні годинники – на це було витрачено $8,2 млн.
Лідер КНДР подорожує всередині своєї країни, але не виїжджає за її межі.
За матеріалами:
The Telegraph
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас