Партії Кличка і Порошенка об'єдналися. Лідером обрано Кличка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Партії Кличка і Порошенка об'єдналися. Лідером обрано Кличка

Казна та Політика
919
Партії «УДАР» і БПП прийняли рішення про об’єднання. Лідером партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» став Віталій Кличко.
Таке рішення було прийнято на з’їзді «УДАРу» і «Блоку Петра Порошенка «Солідарність», який проходить у п’ятницю в Києві. Цим же рішенням знято повноваження керівника партії «Блок Петра Порошенка « Солідарність» Юрія Луценка.
Голова парламентської фракції «Блок Петра Порошенка» Ігор Кононенко, коментуючи цю подію, зазначив, що з юридичної точки зору об’єднання партій неможливо.
«Сьогодні багатьох представників партії «УДАР» ми будемо приймати в партію « Блок Петра Порошенка «Солідарність», сьогодні ми переобирали керівні органи партії таким чином, щоб пропорційно на всіх рівнях були присутні представники «УДАРу». А далі після місцевих виборів ми будемо дискутувати про назву партії », – заявив І.Кононенко.
На уточнююче запитання про участь у місцевих виборах восени поточного року, він відповів, що на вибори обидві партії йдуть під брендом «Солідарність», а після місцевих виборів буде вирішено питання з новою назвою політичної сили.
У свою чергу народний депутат фракції «Блок Петра Порошенка» (група «УДАР») Артур Палатний зазначив, що орієнтовно до 1 грудня завершиться процес входження членів «УДАРу» в «Блок Петра Порошенка» і оновлена політична сила отримає нову назву.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас