Державіаслужба видала авіакомпаніям нові призначення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Державіаслужба видала авіакомпаніям нові призначення

Казна та Політика
551
Комісія Державіаслужби України з розгляду прав на використання повітряних ліній сьогодні, 27 серпня, розглянула заявки авіакомпаній на маршрути.
Так, авіакомпанії “Дарт” комісією рекомендовано видати призначення на чартери Київ – Тель-Авів, Одеса – Тель-Авів і Вінниця – Тель-Авів. Останнє призначення видали на період єврейського Нового року, а також на систематичні чартери за маршрутами Київ – Хургада і Київ – Шарм-Ель-Шейх.
Компанії “Дніпроавіа” також дозволили використовувати чартери на період святкування єврейського Нового року за трьома вищевказаним маршрутами. Крім того, “Дніпроавіа” може почати виконувати регулярні рейси Івано-Франківськ – Стамбул, Дніпропетровськ – Франкфурт, Мюнхен, Берлін. Комісія також рекомендувала збільшити частоти “Дніпроавіа” на маршруті Москва – Дніпропетровськ з 14 до 21 рейсів.
Авіакомпанії Yanair рекомендовано видати призначення на чартери на період святкування єврейського Нового року на маршрут Одеса – Тель-Авів і право на регулярні рейси Одеса – Бухарест і Одеса – Кишинів.
Авіакомпанія “Роза Вітрів” отримала призначення на регулярні з Києва до Бангкока, Тенеріфе, Дубровник, Коломбо з Дніпропетровська, Львова та Києва в Дубай, з Харкова до Барселони і зі Львова до Ларнаки.
Авіакомпанії МАУ, якій видали дозволи на виконання чартерів Вінниця – Телль-Авів, а також на ряд чартерів з Києва, Харкова, Одеси, Львова Запоріжжя в Шарм-ель-Шейх, Хургаду, а також з Києва до Анталії, Кітіллу, Каяні, Ла -Роману, Попрад, Аліканте, Ейлат.
Також МАУ спільно з “Розою Вітрів” зможуть виконувати рейс Київ – Гоа (“Роза вітрів” зможе літати 2 рази на тиждень, МАУ 1 раз на тиждень).
Авіакомпанії UM Air і “Браво” планується видати призначення на маршрути для регулярних перевезень на маршрутах Київ – Копенгаген, Київ – Ларнака і Київ – Стокгольм. Також “Браво” буде літати на маршруті Київ – Лондон, Київ – Штутгарт, Київ – Ганновер і Київ – Кельн.
Отримали авіакомпанії і довгоочікувані призначення на італійське напрямок. Комісія Державіаслужби рекомендувала видати авіакомпанії “Атласджет України” призначення на маршрут Львів – Неаполь, “Дніпроавіа” – Івано-Франківськ – Болонья і Львів – Болонья, UM Air – Київ – Неаполь і Київ – Болонья, “Браво” – Київ – Неаполь і Київ – Болонья, МАУ – Київ – Венеція і Львів – Болонья.
При цьому комісія відмовила в видачі двох частот для МАУ за маршрутом Львів – Неаполь.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас