Браслет Wove Band з гнучким дисплеєм вийде в 2016 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Браслет Wove Band з гнучким дисплеєм вийде в 2016 році

Технології&Авто
388
Чиказька компанія Polyera намір до кінця поточного року представити зразки «розумного» браслета Wove Band, оснащеного гнучким сенсорним дисплеєм.
Повідомляється, що в основу новинки ляже особливий «цифровий матеріал», над яким фахівці Polyera працювали протягом десяти років. Мається на увазі гнучка підкладка з електронними компонентами, зокрема, керуючими ланцюгами і сенсорами.
Браслет отримає гнучкий екран на основі електронного чорнила E Ink. Нагадаємо, що такі дисплеї добре читаються при прямому сонячному світлі. А в силу того, що панелі E Ink витрачають енергію тільки в момент перемальовування зображення, значно збільшується час автономної роботи.
На екран браслета буде виводитися різна корисна інформація, наприклад, прогноз погоди, повідомлення про майбутні події та ін. Крім того, гаджет можна буде використовувати для управління процесом відтворення музичних файлів.
Про інші характеристики новинки інформації поки немає. Але відомо, що зразки Wove Band для розробників будуть випущені в четвертому кварталі. Комерційну модель новинки планується представити в середині 2016 року.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас