Ляшко "наполегливо" викликали на допит в ГПУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ляшко "наполегливо" викликали на допит в ГПУ

Казна та Політика
1067
Генеральна прокуратура України знову викликала народного депутата Олега Ляшка на допит. Про це повідомляє прес-служба ГПУ.
“Генеральна прокуратура України звертається до народного депутату Олегу Ляшку з наполегливою пропозицією знайти в своєму графіку час для спілкування зі слідчим”, – йдеться в повідомленні.
Як наголошується, сьогодні 100-й день неявки парламентарія до прокуратури у справі про пропозицію депутатам фракції Радикальної партії хабара за неголосування за зняття депутатської недоторканності з Клюєва.
“Процедура допиту займе набагато менше часу, ніж той час, який було проведено Олегом Ляшком на зарубіжному відпочинку, про що стало відомо з повідомлень у засобах масової інформації. Після закордонного вояжу народному депутату варто згадати не тільки про свої права на відпочинок, а й про обов’язки, які покладені на нього присягою народного депутата України, а саме суворе дотримання законів України, які передбачають своєчасне прибуття за викликом до слідчого, надання правдивих свідчень під час досудового розслідування “, – зазначили в прес-службі.
Також в ГПУ зазначили, що ігнорування викликів слідчого Ляшко виключає висунення додаткових звинувачень Клюєву.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас