Співвласник Fozzy Group виступив співзасновником новостворених "Братів камікадзе" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Співвласник Fozzy Group виступив співзасновником новостворених "Братів камікадзе"

Фондовий ринок
1389
Володимир Костельман, співвласник торгово-промислової групи (ТПГ) Fozzy Group (Київ), виступив співзасновником ТОВ “Брати камікадзе” (Вишневе Київської обл.) З часткою 50% в статутному капіталі компанії.
Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, ТОВ зареєстровано 30 липня 2015 року.
Власником частки ще в 50% в статутному капіталі компанії “Брати камікадзе”, основним видом діяльності якої є діяльність ресторанів та надання послуг мобільного харчування, виступає Кирило Кисляков.
Згідно з даними держреєстру, В.Костельман і К.Кісляков є також кінцевими бенефіціарами компанії.
Статутний капітал ТОВ “Брати камікадзе”, завершення формування якого заплановано 31 липня 2016, становить 2 тис. грн.
ТПГ Fozzy Group працює в Україні з 1997 року. Торгівля продуктами і товарами для дому ТПГ представлена супермаркетами “Сільпо”, магазинами преміум-формату Le Silpo, оптовими гіпермаркетами Fozzy, “магазинами біля будинку” “Фора” і “Бумі”, непродовольчими товарами – аптеки “Будь здоровий”, фармацевтичними супермаркетами “Біла ромашка “і магазинами персональної електроніки Ringoo.
Торговельні мережі Fozzy Group в 2014 році збільшили товарообіг на 18% в порівнянні з 2013 роком – більш ніж до 36,1 млрд грн. (зростання в 2013 році до 2012 року склав 15% – більш ніж до 30,5 млрд грн).
Згідно з даними веб-сайту Fozzy Group на 21 серпня 2015, ТПГ у сфері торгівлі продуктами харчування в цілому об’єднувала 480 мережевих об’єктів: 251 – мережі “Сільпо” (в т.ч. трьох делікатес-маркету Le Silpo; в середині серпня під брендом “Сільпо” відкрилися перші з 20 супермаркетів на базі мережі “Амстор” в рамках домовленості київської промислово-інвестиційної групи “Смарт-холдинг” і Fozzy Group – ІФ), 220 – мережі “Фора”, і дев’ять – мережі гіпермаркетів Fozzy Cash & Carry.
Штат співробітників торгового напряму Fozzy Group на початок 2015 налічував 37,7 тис. чол.
Основні підприємства промислового напряму Fozzy Group: ЗАТ “Ніжинський консервний комбінат” (овочева консервація під ТМ “Ніжин”), ТОВВКФ” Варто “(птахофабрика). Рестораний бізнес групи представлений закладами” У Кульгавого Пола “,” Старомак “,” Диван “,” у Голема “,” Чарка, Кухлів і Гачек “,” Слов’янський двір “,” Фреш-кафе “і La Bodeguita del Medio, Mi Piache, Tatami і Karluv most.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас