Яценюк готувався до цієї зими, і саме він повинен її пережити, - Луценко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк готувався до цієї зими, і саме він повинен її пережити, - Луценко

Казна та Політика
4095
«Без здійснення реформ ми програємо. Виграти протистояння з Росією і розрухою ми можемо тільки за умови швидкого здійснення реформ. Вони вже подражнили олігархів і дуже боляче зачепили населення. Але ми в жодному разі не можемо зупинятися. Ми тікаємо від краю прірви по легкому містку, який обвалюється. Ми повинні досягти краю прірви, і тільки тоді зможемо зупинитися », – заявив голова фракції« Блок Петра Порошенка »Юрій Луценко.
Політик упевнений, що голова Кабміну має на найближчому засіданні коаліції ВР заслухати звіти та плани всіх міністрів уряду Яценюка і поговорити не про нові обличчя в уряді, а про цілі та етапи реформ. «І зробити день уряду, на якому проголосувати вотум довіри нинішньому або новому запропонованому прем’єром уряду. Підкреслюю, весь уряд – висмикувати по одному міністру немає ніякого сенсу », – сказав глава фракції БПП.
«Ми повинні змінити уряд кредитів на уряд інвестицій», – підкреслив Юрій Луценко і додав: «Я хочу почути від кожного з міністрів, чи вірить він в це».
«При всій критиці і малоефективність уряду я особисто вважаю, що зараз альтернативи прем’єр-міністру Яценюку немає. Людина, який готувався до цієї зими, повинен цю зиму пережити – і економічно, і політично », – заявив Луценко.
Резюмуючи, народний депутат зазначив, що під час будівництва нової держави дуже важливо не обрушити існуючу будівлю державного управління. Тому так важливі персональні партійні результати на місцевих виборах, як збереження єдності коаліції для можливості продовження реформ.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас