У Кабміні з'явилася робоча група з питань боргів за газ і "світло" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Кабміні з'явилася робоча група з питань боргів за газ і "світло"

Енергетика
424
Кабінет міністрів України створив міжвідомчу робочу групу з питань погашення заборгованості за спожиті електроенергію та природний газ.
Уряд постановив “утворити міжвідомчу робочу групу з питань погашення заборгованості за спожиті електричну енергію та природний газ”, – йдеться в документі на сайті уряду.
Згідно з рішенням Кабміну, міжвідомча робоча група є тимчасовим консультативно-дорадчим органом кабміну і створюється для забезпечення узгодження дій центральних і місцевих органів виконавчої влади, підготовки пропозицій і рекомендацій кабміну і недопущення загрози подальшого зростання заборгованості.
Влада вже почала готуватися до майбутнього опалювального сезону, для якого країні потрібен газ, електроенергія і вугілля. Київ веде переговори з іншими країнами про імпорт вугілля і розраховує домовитися з російським “Газпромом” про відновлення постачань газу.
Поставки газу з боку РФ, як відомо, були припинені з 1 липня через відсутність домовленостей про ціну палива на 3-4 квартал 2015 року.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас