"Укртелеком" підключить 3G-інтернет для абонентів стаціонарного зв'язку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укртелеком" підключить 3G-інтернет для абонентів стаціонарного зв'язку

Технології&Авто
4241
ПАТ “Укртелеком” спільно зі своєю “дочкою” ТОВ “ТриМоб” запускає послугу 3G-інтернету для користувачів стаціонарного зв’язку, вартість якої складе 20 грн/1Гб на місяць, повідомив директор з розвитку масового сегменту “Укртелекому” Денис Захаренко.
Послуга буде доступна по всій Україні тільки для фізичних осіб – абонентів оператора, користувачів стаціонарного телефону, яких у оператора зараз налічується більше 6 млн чоловік.
“Перевага цієї пропозиції в її вартості. SIM-карта з 1 Гб “на борту”, 20 грн з усіма податками. Новизна пропозиції в тому, що оплата буде додана в наш рахунок за домашній телефон, разом з іншими послугами, якими ви, можливо, користуєтеся від “Укртелекому”. Таким чином, послуга надається за принципом пост оплати”, – сказав він.
За його словами, можливість оплачувати послугу після споживання позбавить користувачів від проблем, які виникають у припейд-абонентів.
“Наприклад, припейд-абонент може несподівано виявити, що гроші на рахунку закінчилися і починається пошук можливостей поповнити рахунок. Сам досвід користування припейд-абонентів, пов’язаний з оплатою, нарахуванням мегабайтів, закінченням, нотифікацією, знову оплатою – це складний процес”, – зазначив Захаренко.
Для того, щоб підключити нову послугу абонент може скористатися двома способами.
По-перше, підключитися через центр обслуговування абонентів “Укртелекому”, ідентифікувавши себе як власника телефонної лінії і придбавши SIM-карту “ТриМоб”.
По-друге, якщо абонент вже має припейд-карту “ТриМоб”, він може зателефонувати зі свого домашнього телефону на номер колл-центру і додати в автоматичному режимі до свого особового рахунку номер трімобівської картки.
При цьому в компанії не бачать проблеми, якщо з телефону подзвонить хтось інший, хто має право доступу до телефонної лінії.
“Раз на місяць приходить від “Укртелекому” рахунок з максимальною деталізацією всіх послуг. Тобто, якщо клієнт не згоден – він може зателефонувати за тим же номером і відписатися від послуги”, – пояснив Захаренко.
У разі якщо абоненту буде недостатньо 1 Гб, компанія передбачила можливість покупки додаткового трафіку.
“Перший гігабайт оплачується в щомісячному рахунку. Це в тому числі і гарантія того, що якщо ви хочете рівно гігабайт і не хочете переплачувати, то просто оплачуєте рахунок і нічого понад міру. Якщо ви витратили трафік, то до нуля годин першого числа наступного місяця ваша картка просто “відпочиває”. Якщо хочете більше – ще 20 грн за екстрагігабайти повинні вноситися на рахунок вже “ТриМоб”. Покладіть туди на рахунок 20 грн – ми їх знімемо і нарахуємо наступний гігабайт, покладіть 40 грн – ми знімемо 20, покладемо гігабайт. Використовуєте гігабайт, знімемо ще 20 і покладемо гігабайт. Тобто, не хочете переплачувати – не поповнюється рахунок в “ТриМоб”, платите тільки за квитанцією”, – пояснив агентству директор з розвитку масового сегмента “Укртелекому”.
Абонент “Укртелекому” має можливість активувати кілька таких sim-карт, які в загальному рахунку будуть йти як окремі послуги “Активація 1 Гб”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас