ФГВФО призупиняє виплати вкладникам банку "Надра" через банк "Райффайзен банк Аваль" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФГВФО призупиняє виплати вкладникам банку "Надра" через банк "Райффайзен банк Аваль"

Кредит&Депозит
1585
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб призупиняє виплати вкладникам банку “Надра” через банк “Райффайзен банк Аваль” і починає відшкодування коштів за результатами розгляду індивідуальних письмових звернень до Фонду, передає прес-служба ФГВФО.
“Відшкодування коштів вкладникам ПАТ КБ “Надра”, які не звернулися в банк-агент Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) в період з 12 червня 2015 до 23 липня 2015 року, здійснюватимуться за результатами розгляду їх індивідуальних письмових звернень до Фонду”, – йдеться в повідомленні.
Для отримання гарантованої суми відшкодування вкладникам необхідно відправити у Фонд особисту заяву вкладника; бланк заяви про виплату гарантованої суми відшкодування за вкладом у банку, який ліквідується, копію паспортного документа; копію документа про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).
Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям необхідно додатково надати до Фонду копію нотаріально завіреного свідоцтва про право на спадщину.
Нагадаємо, НБУ 6 лютого визнав банк “Надра” неплатоспроможним.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас