Порошенко звільнив скандального главу Первомайської РДА Миколаївської області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко звільнив скандального главу Первомайської РДА Миколаївської області

Казна та Політика
2070
Президент України Петро Порошенко прийняв рішення звільнити голову Первомайської районної державної адміністрації Миколаївської області Віктора Сироту.
“Прийняв рішення звільнити голову Первомайської районної державної адміністрації Миколаївської області Віктора Сироту за негідну поведінку”, – йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сайті глави Української держави.
Раніше ииколаївське місцеве інтернет-видання “НикВести” опублікувало відеоролик, на якому видно, як Сирота, використовуючи ненормативну лексику, агресивно погрожував співробітникові патруля “Кобри” (спецпідрозділ Державтоінспекції МВС України) звільненням, який зупинив його автомобіль.
Так, чиновник обіцяв звернутися з поданням на звільнення співробітника ДАІ особисто до глави МВС України Арсена Авакова.
Після цього народний депутат України і радник міністра МВС Антон Геращенко заявив, що підготував звернення до президента і голови Миколаївської облдержадміністрації Вадима Мерікова з вимогою негайно звільнити Сироту з поста глави Первомайської РДА за порушення присяги державного службовця і за підрив авторитету органів державної влади.
Він також додав, що автомобіль голови Первомайської райдержадміністрації Сироти “мчав зі швидкістю 160 кілометрів на годину”.
“Після зупинки, замість того щоб ввічливо вибачитися і дати можливість співробітникам поліції оформити протокол, Віктор Сирота обсипав поліцейських добірним матом і показав себе як останній хам”, – продовжив Геращенко і зазначив, що “досвід застосування нагрудної відеокамери патрульних поліцейських показав, що вона не тільки допомагає фіксувати правопорушення, а й стала засобом захисту працівників поліції від високопоставлених хамів”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас