На реставрацію Маріїнського палацу уряд виділив 100 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На реставрацію Маріїнського палацу уряд виділив 100 млн грн

Казна та Політика
243
Кабінет міністрів України в рамках розподілу 876,58 млн грн державних капітальних видатків виділив Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства 100 млн грн на реставрацію Маріїнського палацу в Києві і Міністерству внутрішніх справ 20 млн грн на закупівлю спеціалізованого автотранспорту для патрульної служби.
Згідно з постановою Кабінету міністрів № 543 від 3 серпня, оприлюдненою на сайті уряду, Державна фіскальна служба отримає 125 млн грн на удосконалення інформаційних систем і погашення кредиторської заборгованості.
Крім того, Державній казначейській службі виділено 45 млн грн для забезпечення безперебійної роботи інформаційно-телекомунікаційних систем, а Міністерству фінансів – 25 млн грн для розвитку інформаційно-аналітичного забезпечення системи управління державними фінансами.
У свою чергу, Міністерство культури за 25 млн грн здійснить ремонтно-реставраційні роботи костелу Св.Миколая, національних заповідників “Замки Тернопільщини”, “Софія Київська”, “Чернігів стародавній”, кіностудії художніх фільмів ім.О.Довженка, а Міністерство освіти і науки за 15 млн грн відновить навчальний корпус Національного університету біоресурсів і природокористування України в Києві.
Як наголошується в постанові, більше половини розподілених коштів – 491,722 млн – піде на субвенції місцевим бюджетам для соціально-економічного розвитку територій.
Серед них виділяються 30 млн грн на реконструкцію стадіону “Трудові резерви” в Дніпропетровську, 25,8 млн грн на реконструкцію Тернопільського обласного перинатального центру, 20 млн грн на придбання спецобладнання обласної лікарні в Івано-Франківську та 22 млн грн на каналізацію в Одесі. Зазначені витрати мають бути додатково узгоджені з Бюджетним комітетом Верховної Ради.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас