Яценюк наказав влаштувати "прочухана" чиновникам, які не дають українцям субсидії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк наказав влаштувати "прочухана" чиновникам, які не дають українцям субсидії

Казна та Політика
535
Прем’єр-міністр України доручив правоохоронцям почати кримінальні провадження щодо бездіяльності працівників органів місцевого самоврядування з оформлення субсидій. Про це він сказав під час засідання енергетичного штабу.
Глава уряду зазначив, що чиновники затягують оформлення субсидій. “Людей лякають то якимись штрафами, то вилученням майна”, – сказав прем’єр.
Яценюк назвав такі дії диверсією проти людей. “Тобто це йде політична диверсія проти громадян країни”, – сказав Яценюк.
За його словами, бюджет виділив мільярди на те, щоб в кожну родину, яка цього потребує, відправити відповідну суму субсидій.
Через це, як зазначив Яценюк, він дав відповідні доручення правоохоронним органам.
“Тому я звернувся в правоохоронні органи, невідкладно розпочати кримінальні провадження щодо бездіяльності працівників органів місцевого самоврядування з оформлення субсидій та фактичного пограбування громадян”, – сказав він.
Нагадаємо, днями міністр соціальної політики Павло Розенко повідомив, що ряд областей, включаючи Харківську, суттєво гальмують оформлення субсидій громадянам. Прем’єр у відповідь на це пообіцяв посунути черги особисто.
“Прошу секретаріат Кабміну підготувати мою робочу поїздку до Харкова. Запросити керівників східних і південних областей. Прийшов час прочухана давати”, – заявив тоді Яценюк.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас