Yahoo представила беззвучний відеомессенджер Livetext — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Yahoo представила беззвучний відеомессенджер Livetext

Технології&Авто
717
В Yahoo оголосили про випуск мобільного додатку Livetext.
C одного боку, це черговий месенджер з функцією надсилання відео, яких сьогодні немало. З іншого боку, у нього є цікава відмінна риса – повна відсутність звуку у відео.
Yahoo продемонструвала роботу програми на прес-конференції в Нью-Йорку, і буквально відразу після цього воно з’явилося в App Store. Є підтримка російської мови.
Livetext дозволяє посилати друзям відеоролики з накладеним на них текстом, свого роду субтитрами. Можна використовувати емотикони. Щоб обмінюватися подібними повідомленнями, два користувача повинні додати один одного в «друзі».
Як уже згадувалося, відео завжди без звуку. Що це дає? В Yahoo пояснюють, що люди часто побоюються спілкуватися по відеозв’язку, оскільки це накладає на них певні зобов’язання. У компанії провели дослідження і з’ясували, що видалення звуку розкріпачує людей, допомагає активніше використовувати відео. Також це може стати в нагоді, якщо ви хочете щось показати, але з якихось причин не можете говорити.
Видалення звуку знижує і навантаження на з’єднання.
На питання, чи не є Livetext конкурентом Snapchat, в Yahoo відповіли негативно, пояснивши, що користувачі зазвичай використовують відразу кілька додатків. У той же час розробники вважають, що Livetext цілком здатний потіснити звичайні SMS-повідомлення.
Крім iOS, планується підтримувати і Android. В Google Play новинка повинна з’явитися в самий найближчий час.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас