В Одесі створили тревел-стартап, що дозволяє все з'ясовувати через місцевих — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Одесі створили тревел-стартап, що дозволяє все з'ясовувати через місцевих

Фінтех і Картки
915
Дві одеситки Наталія Іщенко та Етері Санеблідзе витратили всього $ 20 і запустили прототип стартапу, який допомагає мандрівникам зв’язатися з місцевими жителями для отримання всіх необхідних деталей.
На даний момент Ask Local працює лише в Одесі, але в планах у дівчат – світова експансія.
У травні цього року Наталія і Етері запустили ще один туристичний стартап під назвою Follow My Travel, завдяки якому можна ділитися рекомендаціями зі своїми друзями про полюбилися туристичних місцях. Дівчата впевнені, що кращий туристичний досвід можна отримати саме на основі особистих рекомендацій. А особливо добре, якщо це – Поради та підказки від місцевих жителів.
Підприємниці, будучи одеситками, запустили веб-сайт Ask Local, який, по суті, є лендінговой сторінкою з номером телефону. Через цей номер, за допомогою месенджера WhatsApp, можна зв’язатися з Ask Local і дізнатися все цікавлять деталі про Одесу. Сайту всього два дні, а на запуск прототипу знадобилося лише $ 20 – по $ 10 на домен та хостинг.
Поки що все абсолютно безкоштовно, а дівчата реагують на повідомлення вельми оперативно. Надалі, якщо гіпотеза підтвердиться, планується запуск платних підписок і окремого додатка.
«Зараз у нас все безкоштовно і через WhatsApp, тому що ми самі відповідаємо на питання і хочемо подивитися, чи цікаво це, і якого роду питання задають люди. Якщо ми вирішимо робити додаток, то, швидше за все, будуть варіанти підписок – на день / тиждень / місяць – залежно від терміну буде змінюватися ціна », – повідомили творці стартапу.
Дівчата планують розширювати діяльність на весь світ: «Наприклад, ви їдете в Рим, вибираєте готель і, звичайно, не знаєте, чи варто зупинятися в цьому районі або краще вибрати якийсь інший? Але у вас є чарівне додаток, з яким ви можете задати це питання тому, хто живе в Римі! ». У пошуку експертів Наталя та Етері скористаються базою, яка формується в проекті Follow My Travel.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас