93% американців не готові відмовитися від готівки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

93% американців не готові відмовитися від готівки

Фінтех і Картки
540
Незважаючи на те, що США заслужили статус центру сучасних технологій, а в Силіконовій долині створюються проекти, які змінюють цілі галузі, переважна більшість американців все ще використовують готівку.
Дослідження провайдера платіжних сервісів Blackhawk Network показало, що американські покупці дійсно користуються в повсякденному житті різноманітними варіантами оплати – онлайн-платежами, картами, мобільними гаманцями. Тим не менш, 93% з них поки не готові повністю відмовитися від готівки в своїх гаманцях.
В опитуванні «Як платить Америка в 2015р .: традиційні, цифрові та мобільні платежі», брало участь більше 1000 американців. Результати опитування показали, що американцям зручно поєднувати в повсякденному житті різні способи платежів: готівка, карти і смартфони.
93% використовували наявні кошти
68% – дебетові карти
68% – до цих пір використовують чеки
67% – розплачуються кредитними картами
62% – PayPal
48% – подарункові карти
45% – подарункові сертифікати Visa або MasterCard
33% – передплачені дебетові карти
14% – мобільні гаманці в смартфонах, або планшетах.
За останні 12 місяців, альтернативні способи платежів стали популярнішими: 68% опитаних заявили, що користувалися інноваціями активніше, ніж раніше. Мобільні гаманці в даний час використовують 25% власників смартфонів. Найзручнішим засобом розрахунків названі готівку і карти, а незручним – чеки і Bitcoin.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас