Google Translate навчився візуально перекладати з української мови на англійську та навпаки (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google Translate навчився візуально перекладати з української мови на англійську та навпаки (відео)

Технології&Авто
1407
У січні цього року Google додав можливість миттєвого перекладу друкованого тексту в Перекладачі Google сімома мовами за допомогою камери. Сьогодні компанія знов оновила Перекладач і розширила візуальний переклад понад 20 мовами, включно з українською, що зробить розмови різними мовами в режимі реального часу швидшими і простішими ніж будь-коли.
Додаток Google Перекладач дозволяє побачити світ вашою мовою. Просто відкрийте програму, натисніть на камеру, а потім спрямуйте її на текст, який потрібно перекласти, – вуличний знак, список інгредієнтів в рецепті або меню, інструкцію з експлуатації, вказівки на пральній машині – і ви побачите, як слова відразу з’являються іншою мовою прямо на екрані. При цьому не потрібно мати підключення до Інтернету або мобільних даних.
В Google починали з семи мов – англійської, французької, німецької, італійської, португальської, російської та іспанської, і це був тільки початок. Сьогодні додано можливість перекладати з англійської на українську, болгарську, каталанську, хорватську, чеську, датську, голландську, філіппінську, фінську, угорську, індонезійську, литовську, норвезьку, польську, румунську, словацьку, шведську та турецьку мови та навпаки. Також ви можете перекласти з англійської на хінді і тайську. Або спробуйте сфотографувати текст, який ви хочете перекласти – зараз в режимі камери загалом 37 мов.
Щоб спробувати переклад цими мовами, перейдіть на додаток Google Перекладач, встановіть англійську разом із мовою, на яку ви хотіли б перекласти, і натисніть на кнопку камери – вам буде запропоновано завантажити невеликий (~2 Мб) мовний пакет для кожної мови.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас