Сінгапур збирається стати столицею FinTech — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сінгапур збирається стати столицею FinTech

Фінтех і Картки
689
З 1 серпня Сінгапур стане одним із головних майданчиків для розвитку FinTech промисловості. Ініціативу створення співтовариства по впровадженню інновацій ініціювало Грошово-кредитне управління Сінгапуру.
Очолити FinTech & Innovation Group (FTIG) запросили керівника відділу сучасних технологій у банку Citi.
Створення групи і призначення співробітника найбільшого банку світу – ще одна ознака того, що Сінгапур хоче утвердитися в якості однієї зі столиць FinTech. Грошово-кредитне управління Сінгапуру вже пообіцяв протягом наступних п’яти років виплатити $ 167 млн ​​на створення живої екосистеми інновацій.
Нова група буде відповідати за ефективне використання технологій та інновацій в управлінні ризиками та зміцненні конкурентоспроможності у фінансовому секторі.
Група буде працювати в трьох напрямках:
- Платежі та технологічні рішення: формування принципів регулювання і розробка стратегії розвитку простих, швидких і безпечних платежів та інших технологічних рішень у сфері фінансових послуг.
- Технологічна інфраструктура: розвиток безпечних та ефективних технологій у сфері хмарних обчислень, обробка великих обсягів даних і вивчення розподілених мереж.
- Лабораторія інноваційних технологій: відстеження нових технологій з потенціалом застосування у фінансовій галузі, а також проведення тестів.
«Технології трансформують фінансові послуги. Інновації стають новим конкурентною перевагою у фінансовій галузі », – прокоментував Рави Менон, директор Грошово-кредитного управління Сінгапуру.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас