Електромобіль Youxia X: китайський клон Tesla Model S — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Електромобіль Youxia X: китайський клон Tesla Model S

Технології&Авто
1795
Китайський стартап Youxia Motors представив повністю електричний автомобіль Youxia X, серійне виробництво якого планується організувати в наступному році.
У вигляді новинки добре вгадуються риси седана Tesla Model S. Стиль виконання салону також повторює інтер’єр американського електромобіля: зокрема, в центральній частині панелі встановлений великий сенсорний дисплей з діагоналлю 17,3 дюйма в портретній орієнтації.
У моделі Youxia X використані деякі елементи автомобіля KITT зі штучним інтелектом з серіалу «Лицар доріг», який транслювався ще у вісімдесяті роки минулого століття. Наприклад, замість решітки радіатора у китайського електрокара встановлений дисплей, на якому може відображатися логотип і різна графіка.
У рух машина приводиться електричним мотором, що забезпечує потужність близько 350 кінських сил і крутний момент 440 Н · м. Розгін з 0 до 100 км / год, як стверджується, займає 5,6 секунди. Для порівняння: флагманський електромобіль Tesla Model S P85D з опцією Ludicrous Speed ​​Upgrade прискорюється до “сотні” за 2,8 секунди.
Youxia X планується випускати в модифікаціях з блоком акумуляторних батарей ємністю 40, 60 і 85 кВт · год. Запас ходу на одній зарядці складе від 220 до 460 км.
Клієнти почнуть отримувати перші екземпляри нового електромобіля в 2017 році: за машину доведеться заплатити від 32 до 48 тисяч доларів США залежно від версії.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас