Microsoft випускає Windows 10: Що нового чекає користувачів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft випускає Windows 10: Що нового чекає користувачів

Технології&Авто
2447
Американська Microsoft в середу почала продажі операційної системи Windows 10, користувачі Windows 7 і Windows 8.1 зможуть встановити нову версію безкоштовно.
У Windows 10 розробники повернули меню “Пуск”, операційна система “швидко запускається, швидко відновлює роботу і дозволяє вкрай ощадливо витрачати заряд акумулятора”, повідомляла Microsoft. Платформа оптимізована під управління за допомогою і клавіатури, і сенсорного екрану.
У Windows 10 з’явиться новий браузер Microsoft Edge, який змінить Internet Explorer. Компанія позиціонує його як “вдосконалений і швидкий”.
Microsoft отримує від продажів Windows $42 млрд, більше 2/3 своєї виручки. Попередня версія операційної системи була сприйнята користувачами в цілому негативно, багато корпоративних клієнтів так і не перейшли на Windows 8. На цей раз компанія зробила особливі зусилля, щоб підготувати користувачів і врахувати їх побажання.
За даними опитувань керівників IT-служб компаній, які наводить The Wall Street Journal, 73% з них сказали, що їхні компанії планують перейти на Windows 10 протягом двох років.
За словами експертів, компанії зацікавлені в новому ПЗ, зокрема, через наявні в ПО нових функцій у сфері захисту конфіденційної інформації, безпеки.
За матеріалами:
The Wall Street Journal
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас